23. November 2023
5
minutter lesetid

Hva er det de ansatte ønsker seg i julegave i 2023?

Erik Kjernlie
Teknisk Leder

Julen er en tid for glede og takknemlighet, og hva er vel en bedre måte å vise din takknemlighet overfor dine ansatte enn med den perfekte julegaven? Å finne den rette gaven kan være en utfordring, men ny innsikt fra Schibsted gir deg svaret du trenger.

Schibsted sin undersøkelse avslører de ansatte sine ønsker

Med en nylig gjennomført undersøkelse blant tusen ansatte, gir Schibsted verdifull innsikt i hva ansatte virkelig ønsker seg til jul. Resultatene? En overraskende liten andel ønsker donasjoner til veldedighet, og enda færre ønsker seg fysiske gaver.

Et universelt gavekort er favoritten

Den overveldende majoriteten foretrekker et universelt gavekort som kan brukes overalt. Dette gir dem friheten til selv å velge gaver som betyr mest for dem, uten risiko for uønskede gaver.

Schibsted sin undersøkelse for hva ansatte ønsker seg til jul
Undersøkelse gjennomført for Schibsted 18-29. september 2023

Glede oppfyller de ansatte sine ønsker

Glede er det første (og eneste) digitale gavekortet som ikke er bundet til bestemte butikker eller kjøpesentre i Norge. Gavekort kan brukes overalt hvor Mastercard aksepteres, både i fysiske butikker og på nett. Mottaker kan også velge å donere gavekortet til et veldedig formål, noe som sikrer at alle ansattes ønsker blir oppfylt.

Gi en julegave som gleder dine ansatte

Hvis du fortsatt er usikker på hva du skal gi, anbefales det å utforske Glede sitt tilbud. Du kan enkelt planlegge gavene i forkant på nettsiden, og selv velge når gavene skal sendes ut, f.eks. på julaften. Med dette tilbudet kan du være sikker på å gi en julegave som virkelig gleder dine ansatte.

Ønsker alle en gledelig jul!

Glede - julegave

Kom i gang med Glede

Gi gavekortet som kan brukes overalt — i butikk og på nett!

Send GledeBook en demo